Denne aften kan du få viden om den juridiske side af livets afslutning – arveregler og testamente.

En række frivillige organisationer er gået sammen om en foredragsrække der strækker sig over fire aftener i efteråret 2017 omhandlende de store, vanskelige og ofte tabubelagte temaer – Ved livets afslutning.

Den første aften – onsdag d. 6. september – omhandler de juridiske aspekter ved livets afslutning, herunder gennemgang af arveregler og de muligheder, man har for selv at bestemme ved oprettelse af testamente. Aftenens foredragsholder er advokat Lise van Brugge fra Gigtforeningen.

Alle foredrag afholdes på Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse fra kl. 19 til kl. 21.30.

▪ Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet til hvert foredrag.
Tilmelding til Frivilligcenter Slagelse kan ske fra 1. august på info@frivillig-slagelse.dk eller tlf. 51 40 90 73 ▪

Det er muligt at deltage i hele foredragsrækken eller i udvalgte foredrag.
Foredragsrækken forløber således:
▪ Onsdag den 6. september – Foredragsrække – Ved livets afslutning: Arveregler og testamente
▪ Onsdag den 4. oktober – Foredragsrække – Ved livets afslutning: Hjem, sygehus, hospice?
▪ Torsdag den 9. november – Foredragsrække -Ved livets afslutning: Organdonation & obduktion
▪ Tirsdag den 5. december – Foredragsrække – Ved livets afslutning: Bisættelse / begravelse?

Arrangører: Diabetesforeningen, FAKS Slagelse, Arbejdsskadeforeningen AVS, Flex Team Slagelse, Gigtforeningen, Hjerteforeningen Slagelse, Kræftens Bekæmpelse og Røde Kors Slagelse i samarbejde med Frivilligcenter Slagelse.

BEMÆRK! Tilmelding kun gyldig ved henvendelse til Frivilligcenter Slagelse på mail – info@frivillig-slagelse.dk eller tlf. 51 40 90 73 og gælder ikke ved tilmelding her på Facebook

Gratis adgang