Medlemsskab

Du kan indmelde dig via nedenstående onlineformular, eller direkte på vores åbne rådgivning den første onsdag i måneden i lokalerne hos BUPL på Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse, hvor du også samtidig kan betale kontingent for medlemsskab.
Hvis du indmelder dig via onlineformular, vil du efterfølgende modtage en mail med oplysninger om indbetaling af kontingent.

Kontingent og tilskud kan indsættes på vores konto i Arbejdernes Landsbank
Reg.nr. 5356 kontonr. 0793313
via Mobilepay på mobil 61 43 75 75

HUSK at skrive tydelig navn og adresse på indbetalingen

Satser på kontingent:

Kr. 200,- pr. år for arbejdsskadede medlemmer, samt støttemedlemmer

Kr. 500,- pr. år for organisationer/foreninger, arbejdspladser.

Følgende er gældende vedrørende kontingentbetaling:

• Kontingentet gælder fra 01. januar til 31. december – så selv man først indmelder sig i juni, skal der betales igen i januar. Dog vil kontingent for indmeldelse efter 30.9. dække indeværende år samt det efterfølgende år.
  • Medlemskabet er gældende fra den dato vi modtager indbetalingen af kontingentet.
  • Bortset fra den første gratis rådgivning, kan man ikke modtage rådgivning, hvis ikke kontingent er betalt

Frivillige tilskud til det arbejde vi udfører i Arbejdsskadeforeningen er meget velkomne, og vi siger tak for alle bidrag.

Indmelding