Rådgivning

Har du en fysisk eller psykisk arbejdsskade, eller har du på anden måde fået nedsat din erhvervsevne, og har du brug for rådgivning i forhold til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Ankestyrelsen eller dit Jobcenter.

Så kan AVS måske hjælpe dig.

Første gang du kommer til rådgivning er gratis, næste gang bedes du indmelde dig i foreningen, det koster kun 200,- kr. om året, hvis du har brug for fortsat rådgivning.

Hvis din fagforening kører sagen, bør de også fortsætte arbejdet, men derfor er du alligevel velkommen, såfremt du har brug for at andre kigger på sagen og det gør vi gerne.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 61 43 75 75, inden du kommer i rådgivningen.

Du medbringer relevante sagsakter, og vi kigger på dem i fællesskab. Du får vores mening og vi giver gode råd til, hvordan du kan komme videre.  Du tager sagsakterne med hjem igen. Du medbringer dem igen næste gang osv.

Hvis du, på grund af nedsat erhvervsevne, har brug for råd og vejledning ang. sociale rettigheder – revalidering – fleksjob eller førtidspension, kan vi også hjælpe (hvis det er af andre årsager, henviser vi til andre foreninger).

Her kan vi træffes:

I lokalerne hos BUPL Midtsjælland på Nykobbelvej 1 i Slagelse.
Rådgivning første onsdag hver måned kl. 17-19.
Husk tilmelding.

Akut/ekstra rådgivning

Via formanden Tina Huniche

Tlf. nr. 61 43 75 75