Er politikerne rigtig kloge ?

Jeg vælger at tro det, for det var da klogt at udsætte afgørelsen vedr. evt. afsked eller ansættelse af Veterankoordinatoren da Arbejdsmarkedsudvalget i Slagelse holdt møde d. 10.04.12

Her blev udvalget enige om at udsætte afgørelsen til d. 6.6.12 – Men hvorfor, ja det melder referatet fra udvalget intet om, heller ikke om hvad politikerne mener om sagen. Der står kort og godt citat:

Projektet forsætter i sin nuværende form til 31.juli 2012 sagen genoptages den 6.juni 2012.

Politikerne svarer ikke når man sender mails til dem og fortæller hvad Arbejdsskadeforeningen mener, en forklaring kunne være at de er enig med os i foreningen, eller syntes at vi skulle blande os uden om.

Det kan varmt anbefales at politikerne finder en finansieringsform af Veterankoordinatorstillingen, måske på samme måde som Borgerrådgiveren, så belaster det da ikke budgettet for Slagelse Jobcenter.

Veterancentret i Ringsted er et landsdækkende center og de kan ikke overtage det arbejde som Veterankoordinatoren udfører i Slagelse kommune, men de

kan hjælpe hinanden, jeg fik et rigtigt godt og positivt indtryk da jeg i lørdags var til foredrag og Åbent Hus på Veterancentret i Ringsted, desværre var der ingen politiker fra Slagelse tilstede.

Veterancentret i Ringsted har faste træffetider fra 8 til 16 på hverdage, det samme har Veterankoordinatoren i Slagelse, men hun træffes også efter behov, det være sig aften eller søndag i kirketiden.

Jeg håber at politikerne i Slagelse forsætter med at være rigtige kloge og forlænger ansættelsen af veterankoordinatoren i mindst 2 år og derefter vurdere behovet igen og er behovet der ikke mere, så skal stillingen selvfølgelig nedlægges.